Welkom

 

Doreijk consultancy helpt organisaties ict-vraagstukken en -problemen op te lossen.

  Door de jarenlange ervaring opgedaan in alle essentiële bedrijfsprocessen, starten of stoppen wij niet aan de rand van een proces, maar maken wij gebruik van de zogenaamde ‘helikopterview'.
  De implementatie van een systeem kan consequenties hebben voor andere (reeds bestaande) bedrijfsprocessen, denk bijvoorbeeld aan de financiële administratie. Deze consequenties worden vaak niet onderkend of pas in een laat stadium zichtbaar. Door de inzet van onze kennis over de processen heen, zijn wij in staat u te adviseren en te begeleiden bij de analyse, het ontwerp of de implementatie van uw (nieuwe) systemen.
  Daarnaast heeft Doreijk Consultancy zich de laatste jaren meer en meer bewezen op het gebied van complexe dataconversie, denk daarbij aan het samenvoegen van een of meer systemen, of het opsplitsen van een bedrijf naar meerdere bedrijven. Hierbij wordt de expertise op zowel financieel als op ICT gebied ingezet.

Heeft u op dit moment of in de toekomst behoefte aan een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.